Ernæringsassistent/køkkenleder søges til Botilbuddet Skovbakken

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da vores nuværende ernæringsassist har valgt at gå på efterløn, søger vi nu en erfaren ernæringsassistent hurtigst muligt og gerne med tiltrædelse medio november 2023 - hvis det kan lade sig gøre.

Botilbuddet Skovbakken ligger i Brenderup og her bor 33 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Alle der bor på Skovbakken, har brug for særlig støtte i hverdagen.

Vores produktionskøkken er i hovedhuset, hvor maden fordeles ud til 4 mindre huse.

Stillingen er på 35 timer om ugen, fordelt på 5 hverdage.
På Skovbakken holder man af traditionel dansk mad, men gerne med et nyt tvist. Vi har borgere der er småt spisende og borgere der har behov for dysfagikost.
Man arbejder ene på området, og står selv for bestillinger af mad, madplaner mv. for de 33 beboere. Det drejer sig om alle måltider, og maden til weekenden nedfryses til de forskellige huse. Der tages altid hensyn til mærkedage for borgerne, der kan vælge menuen.

Alt i alt en travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket. Vi er afhængig af en stabil og erfaren medarbejder, der påtager sig ansvaret for at borgerne får en ernæringsmæssig sund kost.

Arbejdstiden er mellem 07.00 og 14.00 på hverdage. Arbejdstiden kan dog udvides, hvis behovet viser sig.

Vi søger en medarbejder, med praktisk erfaring fra lignende steder. En medarbejder der er engageret og har interesse for at lave sund og nærende mad. En medarbejder der har blik for de ydelser vi har i køkkenet - har økonomisk sans og en høj faglig stolthed.

Det er nødvendigt at du har IT evner i forhold til madbestillinger, regninger mv.
En ny kollega der har et godt humør og nogle gode samarbejdsevner. En kollega, som forstår vigtigheden og meningen med arbejdet.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 22. oktober 2023.

Ansættelsessamtale vil være i uge 43. Du er velkommen til at besøge os forinden. Ring venligst og aftal en tid.

Yderligere oplysninger omkring stillingen rettes til: Jeanette Laulund, centerleder mobil nr. 30 58 17 42.

Middelfart Kommune vil gerne kendes for en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, med et sundt arbejdsmiljø og mulighed for faglig og personlig udvikling. Derfor har vi fokus på god ledelse, fleksible rammer og der er ikke langt fra ide til handling. Du kan læse mere om vores arbejdsplads på job.middelfart.dk

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (35-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Skovbakken, Stationsvej, 5464 Brenderup Fyn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5923920

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet