Botilbuddet Skovbakken søger 2 til ledelsesteam

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at være den ene del af et ledelsesteam på to? Kan du se fordelen i at dele ledelsesansvaret og dermed have bedre tid til såvel personaleledelse som faglig ledelse?

Skovbakken, der ligger i Brenderup i Middelfart Kommune, er et botilbud til voksne med medfødt eller erhvervet hjerneskade og udviklingsbetingede dysfunktioner. Skovbakken drives efter AML§105/SEL§85. Der er 33 pladser til voksne med medfødt eller erhvervet hjerneskade og udviklingsbetingede dysfunktioner

I Middelfart Kommune vægter vi faglig ledelse og derfor søger vi nu et ledelsesteam til botilbuddet Skovbakken. Det er første gang vi ansætter et ledelsesteam så du vil kunne være med til at sætte rammerne i den nye konstruktion.

For at få mest mulig synergi ud af ledelsesteamet søger vi to ledere som kan supplere hinanden – som har fælles faglig forståelse, men som har forskellige spidskompetencer og interesser. I vil skulle fremstå som ét team – medarbejderne skal kunne komme til jer og få hjælp, råd og vejledning – og uanset hvem af jer, de henvender sig til, er det givne svar gældende. Det betyder, at I skal snakke sammen dagligt og være afstemte – være et team.

Som afdelingsleder på Skovbakken får du ud over din teamkollega en kollega på søsterinstitutionen Fælleshåb. Du vil blive en del af Social- og Psykiatris ledergruppe som pt. består af 4 centerledere og 8 afdelingsledere.

Hvad forventer vi
Vi forventer, at du har en høj faglighed og erfaring med målgruppen. Måske har du ledelses erfaring, måske har du være faglig koordinator og er klar til at afprøve dine ledelseskompetencer. Under alle omstændigheder holder du af borgerne og er i stand til at få følgeskab af medarbejderne, samarbejdspartner og pårørende.

Det formelle
Du vil blive ansat som leder i Social- og Sundhedsforvaltningen med reference til centerleder Jeanette Laulund.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelse pr. 1. august 2024

For yderligere information og dialog om stillingen kan du kontakte centerleder Jeanette Laulund på tlf.: 30 58 17 42.

Send ansøgningen online
Du sender din ansøgning, CV og relevante bilag via vores rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist er 6. juni 2024

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 11.-13. juni 2024 og anden samtale 21. juni 2024. Mellem første og anden samtale vil kandidaterne gennemgå en personprofiltest.

Middelfart Kommune vil gerne kendes for en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, med et sundt arbejdsmiljø, god ledelse og mange muligheder for udvikling. Vi er en kommune, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan læse mere om vores arbejdsplads på job.middelfart.dk

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.opdagmiddelfart.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skovbakken, Stationsvej, 5464 Brenderup Fyn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047499

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet